reklama

Predlohy na vysivanie

anina , 10.01.2008 - 22:00

reklama

Ahojte, ak mate zaujem o predlohy na mackov na oblaciku vhodne k narodeniu babatka,tak este 28dni si ich mozete stiahnut na tejto adrese:
http://leteckaposta.cz/334068346
Snad posluzia AninaChichocem sa


reklama


reklama

Komentáre

scarlet klikni na tu stranku hore.ked sa ti otvori tak klikni na mackovia.zip stranka sa ti otvori a potom si daj ulozit a obrazok sa ti ulozi.

nany67, Po, 08.09.2008 - 19:20

Ahoj ,ja by som mala záujem o nejáké predlohy do kuvchyne a lebo postavičky.Dakujem

Veľmi rada vyšívam, ale veľa času nemám iba teraz v zime a tak by som bola veľmi rada ak mi pošleš najaké predlohy ny vyšívanie. Môžu byť motívy do kuchyne a kvetinové motívy.
táto stránka sa mi veľmi páči, je tu mnoho postrehov čo s voľným časom. Mám rada všetky ručné práce a postupne by som chcela vyskušať všetko a to čo mi pôjde najlepšie tomu sa venovať. Križikové vyšivanie mám veľmi rada. Len sa mi niekedy ťažko zháňajú bavlny.
eva.kika@centrum.sk

Serena, Po, 03.11.2008 - 18:46

ahojte nenasli by sa tu nejake pekne predlohy?detske,morske,muslicky,morsku vilu,kvety v kosikoch.medvedikovia a anjelikovia?dakujemObjímam Objímam setko@orangemail.sk

Ahojte.Nevie mi niekto poradiť,kde nájdem predlohu
hasičského auta,alebo niečo s hasičskou tematikou??-krížiky-Už niekoľko mesiacov hľadám-a neviem nikde nájsť.Chcela by som pre syna na Vianoce.
Ďakujem.
hgabriela@centrum.sk

Majka2, St, 26.11.2008 - 21:48

Ahoj Gabika. Nájsť predlohy s hasičskou tématikou bolo veľmi ťažké. Sama neviem prečo, ale výšiviek na túto tému je veľmi málo. Ja z času na čas hľadám na internete nové predlohy. Stále som na Teba myslela, ale akosi sa mi nedarilo nič nájsť. Dnes som mala šťastie a našla dve predlohy. Hasičské auto však medzi nimi nie je. To sa mi nepodarilo nájsť. Tak som Ti odoslala aspoň to málo, čo som našla. Slnko

hrubaz, Pi, 05.06.2009 - 09:12

Nájdem na tejto stránke predlohu na krížikové vyšívanie?Chcela by som svojmu brušku vyšiť mantinel do postielky.Alebo uvítam ak mi niekto môže zaslať pekné detské motívy.Ďakujem.

Svetik, Ut, 22.06.2010 - 22:32

Dobry den! Ráda bych Vás pozvat do nově otevřeného internetového obchodu http://vyshivka.cz

Najdete tam gobelíny od Rogoblen, Solaria Gallery, Lika-s, Goblenset, předlohy pro vyšívání od Silver Lining, Mystic Stytch, Antonova Nadezda, sady pro křížkové vyšívání od Zolotoe Runo, Riolis, RTO, Alisa, Panna, gobelínové sady, gobelínová plátna,

Vyšívací příze, Látky, Vyšívací pomůcky, Rámy a kruhy na vyšívání

Budu se těšit na Vaši návštěvu!!

Ahoj mohla by si mi prosim ta poslat ten program na vysivanie?? dakujeem:) Slnko

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama