reklama

Transfer gel


reklama

Ahojte ...počuli ste o transfer gel????vraj sa lepi transferovim papierom na drevo atd...ma niekto skusenost?


reklama


reklama

Komentáre

Iwa, Po, 06.05.2013 - 15:18

toto by aj mňa zaujímalo Slnko Hlavne, či sa pomocou neho dajú prenášať aj fotky. večer skúsim niečo pohľadať, ale ak by mal niekto vlastné skúsenosti, bolo by to Áno

Simca, Po, 06.05.2013 - 18:04

ja poznám transfer na fimo, ale ešte som to nerobila a robia sa tak aj fotky, obrázky vytlačené z laserovej tlačiarne atď.

Iwa, Po, 06.05.2013 - 21:42

Jéééj, to vyzerá super Áno Nemohla by si, prosím, aspoň stručne napísať postup?

To ano,pozerala som aj video na youtube ako to robia...Uz som objednala transfer gel...Uz sa tesim...jedna pani mi pisala ze treba vytlacit obrazok alebo fotku alebo napis na obyc.papier na transferovej tlaciarni pak povrch zdobeneho predmetu treba natriet gelom , prilozit obrázok a znovu natrieť gelom. Nechat zaschnut cca 30 - 40 min. Potom navlhcit vodou a triet prstami alebo handrickou a postupne akoby zotriet papier , tak aby ostal obrazok. Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe

ajatka, St, 15.05.2013 - 19:17

ciernovlaska, sú rôzne transfer media od rôznych výrobcov. Ak si si už nejaké objednala tak budeš mať návod ako aplikovať. Dovážam 2 druhy, každé sa inak aplikuje. S jedným sa dá preniesť hocijaký obrazok ale ofotený na laserovej tlačiarni. S druhým mediom sa pracuje podobne ako Ti to popísala nejaká pani. Ale neviem či poradila dobre. Predmet na ktorý to chceš preniesť natrieš gelom aj papier na ktorom máš vzor čo budeš prenášať. Ale ak priložiš obrázok tak potom sa papier nepotiera gelom. Veď ten budeš potrebovať dostať dole.

Iwa, Št, 16.05.2013 - 11:06

Musí to byť laserová tlačiareň alebo existuje transfer gel aj na obrázky z atramentovej?

ajatka, Po, 27.05.2013 - 20:03

Iwa musí byť laserová pri každom transfér médiu, pretože atrament sa rozpíja po navlhčení. A aj pri laserovej tlačiarni treba nechať aspoň jeden deň výtlačok oddýchnuť. Proste farba musí dozrieť. Barborka27, eshop nemám. Keďže som prešla rôzne školenia v zahraničí tak som sa rozhodla odskúšaný tovar dovážať viacmenej vždy novinky na trhu a dodávam do obchodíkov kde oň majú záujem.

Iwa, So, 20.07.2013 - 14:51

Dievčatá, prosím vás, ak ste pracovali s transfer gelom a kreslenými obrázkami... čím boli obrázky nakreslené? Fixkami? Pastelkami? Ceruzkou/uhlíkom?

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama