reklama

Prosssííím o pomoooc pri lakovaní

Katly , 12.07.2014 - 22:52

reklama

Ahojte, chcem Vás poprosiť o radu, lebo som z toho už akosi na nervy..ak chcem nalepiť celú servítku na truhličku, vždy som dala podklad. farbu/nechala som uschnúť/potom som naniesla lep a servítku som nažehlila, alebo pomaly prilepila - podotýkam celú servítku, nie len obrázok a lakovala, ale v poslednej dobe vždy ak to chcem spraviť, tak ak nažehlím servítku vidieť pod tým prachové čiastočky či o to je a keď chcem nalakovať, vždy som najprv nastrikala lak v spreji a potom som normal. štetcom dávala lak, ale teraz neviem čo sa deje, ale to zvlní tu servítku, alebo sa mi odlúpne a tak, som zúúúfalaá prosím pomôžte mi, ĎAKUJEM. Plačem


reklama


reklama

Komentáre

oslo1, Ne, 13.07.2014 - 10:30

Ahoj. Skus tu truhlicku po naneseni farby, ked to uschne, tak jemnym smirglovym papierom (sand paper) jemne zosmirglovat. Potom nanes tu farbu este raz a nechaj uschnut. Myslim, ze problem by mal byt vyrieseny.
Poznamka od mojho priatela: spisovne je brusny papier Hambím sa .

Katly, Ne, 13.07.2014 - 12:43

ďakujem, skúsim to spraviť takto. A čo s tým lakom, lebo som z toho nešťastná nikdy sa mi tak nestávalo a teraz mám obavy ísť do tvorenia.

oslo1, Po, 14.07.2014 - 13:54

Nakolko uz ten podklad budete mat vybruseny, nemali by ste tam mat ciasocky prachu a pilin pod servitkou. Tym padom problem by mal byt vyrieseny.

Katly, Po, 14.07.2014 - 21:04

Dobre skusim, a este co s tym lakovanim ked tam capnem celu servitku, aby sa mi to nevlnilo ked nanasam lak a nerobili sa bublinky

Možno dávaš veľa laku, lebo ta voda v ňom ju rozmáča, normálne by sa mala potom vyrovnať, ale každý kto s tým robí tak vie že nie je to vždy tak. Ja ju uhladzam prstom, opatrne aby som nezošuchala.
No a tie hrčky a pod. čo ti ostanu po žehlení servítky? - ja som prišla na to že ak dám hrubšiu vrstvu lepidla, alebo je nerovnomerne nanesený alebo nie je v správnu dobu zažehlený - tak je vidieť niečo také a s tým som už nevedela nič urobiť.
Neviem či som pomohla ale skúšaj a nájdi ten spôsob ktorý ti bude najlepší. Ja osobne mám tiež rada nalepenie celej servítky a vyzerá to po prežehlení úžasne a potom po lakovaní to už také nie je.
Ozaj to že sa ti odlepí je tým že tam nemáš vrstvu lepidla. Ja osobne používal hocijaké disperzné lepidlo - duvilax modrý a pod.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama