reklama

Strih na tepláky


reklama

Dievčatá, prosím vás....Ako šijem, tak šijem, prešívam, páram... A keby som nemala plnú skriňu zadarmo látok a nití, tak prerobím i gate... Proste neviem sa trafiť do strihu veľkosti 116, tepláky pre malú. Už som rozobrala aj staré tepláky ale nič z toho. Burdy kupujem ale nenatrafila som na tento strih. Iste je tu nejaká šikulka, ktorá takýto strih má a pošle mi ho v el. forme. Samozrejme, zaplatím vopred. Žienky, ďakujem vám.

 


reklama


reklama

Komentáre

Iwa, Po, 06.03.2017 - 12:04

hmm, tepláky majú rovnaký strih ako voľné nohavice. Ale úplet/teplákovinu treba strihať správnym smerom, lebo potom sa všelijako krútia a odstávajú. Strihať treba rovno, akoby boli štrikované od pása (ak by to nebol úplet, tak by som povedala že treba "strihať po niti/v smere nite"). Skús pozrieť tento odkaz, len tam sú pre menšie dieťa, budeš si musieť zväčšiť strih.

Ďakujem, toto som už prelúskala, keď bola malá, tak to šlo. Ale teraz keď zodvihnem strih hore, pri zohnutí jej vyskočia kríže. Keď zodvihnem do pása, zasekávajú sa do zadnice. Proste neviem správne nastaviť sed. Tak isto keď idú do gumy, nechcem aby to na bokoch tak neforemne stálo.

Iwa, Po, 06.03.2017 - 18:54

no, tuším, kde je pes zakopaný... malinké deti majú pás asi rovnaký ako boky, preto guma neodstáva, aj proporcie vpredu a vzadu sú rovnaké, lebo bruško je guľaté Úsmev takže stačí takmer rovný strih. Pri väčšej slečne musíš spraviť rozkrok inak vykrojený a zadný diel na páse musí byť o dosť vyšší. Neviem to tak slovne popísať. Skús pozrieť tu http://nap-timecreations.com/2016/09/free-sewing-patterns-for-kids.html alebo http://www.madeeveryday.com/2008/07/tutorial-and-pattern-kid-pants-the-basic-pants.html/

Dnešní výrobcovia nezvládajú šiť tepláčky tak, aby deckám netrčali kríže, tak nejakých hotových teplákov by som sa nedržala, len ak sú odskúšané, že fakt dobre sedia.

čo tak ísť na kurz šitia: Ako šiť tepláky. Robíme 12.4.2017 v Bratislave. http://www.kreativne-sitie.sk/kurz/kurz-sitia-detske-teplaky/

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama