reklama

10 rokov

Dasa_ , 08.03.2017 - 13:49

reklama

10 rokov. Veľa alebo málo?  V živote človeka čas, keď vyrastie z detských chorôb a pomaly sa pripravuje (hlavne jeho okolie) na pubertu.

Čo to znamená v živote stránky? Napríklad tisícky ľudí, ktorí ňou prešli. Niektorí sa zastavili iba raz, iní sú verní od začiatku.

Alebo desiatky tisícov obrázkov, postupov, návodov....

Myslím, že nielen mňa, ale aj mnohé iné dievčatá stránka inšpirovala k tomu, že zobrali do ruky papier, vlnu, háčik, korálky, fimo, hodváb..... Čokoľvek. A začali vo svojom voľnom čase realizovať svoje sny. Zrazu si spomenuli na detstvo, na starú mamu. Alebo absolvovali  kurz, či školenia. Pýtali sa a zistili, že keď chcú, naozaj dokážu mnohé.

Pár dievčat našlo aj vďaka tejto stránke nový smer vo svojom živote. Začali robiť to, čo ich baví. A my ostatné sa radi pochválime svojimi prácami. Vieme, že tu sa nájde vždy niekto, komu sa naša práca bude páčiť.

Vďaka Artmame vznikli aj mnohé priateľstvá. Zrazu poznáme dievčatá aj z iného mesta. Poznáme občas aj rôzne osudy. A nie sme v tom samé.

Čo popriať Artmame ďalej? Snáď aby v pohode prečkala "pubertu", do ktorej teraz pomaličky vchádza. Tešíme sa, že sa zase vyšvihne a vyrastie nám už do dospelej krásy.

Takže všetkým nám veľa tvorivých nápadov a spriaznených duší.

 


reklama


reklama

Komentáre

krásna myšlienka a všetkým tvorcom artmamy hodne chuti a dobrých tvorivých nápadovÁnodo dalších rokov (clap)

Evonka, St, 08.03.2017 - 19:50

Velmi pekna rekapitulacia a som rada,ze som jej skromnou prispievatelkou,nie dlho,ale stacil cas,aby som nahliadla na prace sikovnych artmamiek.Pastva pre oci,inspiracie,nove skusenosti,sutaze,vystavy. To vsetko splna tato stranka a som nesmierne rada,ze som ju objavila.Drzim palce,aby co najdlhsie zotrvala a pribudali nove kreativky,mame sa stale co ucit a objavovat :-).

no to je superÁnoÁnoÁno

aj ja som sa veľa naučila vďaka artmameKvietokKvietokKvietok

a hlavne spoznala super tvorive dušeBozkávamBozkávamBozkávam

ďakujemSrdceSrdceSrdce

otigo, St, 08.03.2017 - 21:40

Ďakujem , že stránka je. Som tu rada. Tak všetko naj želám ObjímamObjímamObjímamObjímamObjímamObjímamObjímamObjímamObjímamObjímamObjímamObjímam

Aj ja sa pridávam a želám ešte veľa tvorivých nápadov a radosti z tvorenia nám všetkým :-)

Som veľmi rada, že táto stránka je a že som jej členkou, aj keď nie dlhoÚsmevDá sa tu nájsť veľa inšpirácie a naučiť všetko možné, takže ďakujem tým, ktorí túto stránku "stvorili"  a tiež všetkým artmamkám, s ktorými sa tu dajú vymieňať názory a skúsenosti, pretože bohužiaľ nepoznám ani jednu osobne, ale dúfam že raz sa mi to podaríÚsmevSrdceSrdceSrdceKvietok

Rada sem chodím a vždy ma potešia vaše nové dielka,  nápady a sú tu skvelé baby ktoré v núdzi vždy poradia DAKUJEM a som rada ze táto stranka existuje!Bozkávam

 

apple, So, 11.03.2017 - 14:28

Artmame všetko len to najlepšie torta ďakujem vám dievčatá, za tento skvelý zrealizovaný nápad, ste úžasné, nech sa vám darí, a všetkým šikulkám veľa inšpirácie a chutí do tvorenia

Ako som si pozrela, som tu 9 rokov a dva mesiace.Skoro od začiatku fungovania tejto stránky. Vďačím jej za veľa. Stretnutia, veľa nápadov, veľa kamarátiek či už súkromne alebo sme ostali v kontakte na internete, ale dosť sa doteraz stretávame, za čo vďačím Kamile, že pripravuje super strretnutia. Naučila som sa veľa techník,ktoré ma zaujali. Zúčastnila som sa stretnutí, rôznych kurzov. Aj keď času je pomenej, vždy sa rada vraciam a urobím sebe alebo svojim známym darček, ktorému sa potešia. Všetko len to najlepšie k 10. narodeninám celej artmame. Živioóóó

Dasa_, Pi, 24.03.2017 - 08:17

Zaujímavé, že uteba si celkom pamätám aj fázy, ktorými si prešla. najskôr som ťa registrovala ako medovníkarku. To myslím robíš dodnes a v tom si fakt majster.

Potom si spomínam, že si začala robiť ketlovanú bižutériu a stromčeky šťastia. Tie by už asi dnes vydali aj na menší lesík.

No a poslednú veľkú oblasť, ktorú vnímam je Fimo.

Pomedzi to si skúšala samozrejme aj iné veci, ale toto mi prišlo ako taký základ, alebo podstata Úsmev

Dasa_, Ne, 26.03.2017 - 19:20

žrebuje sa až 27., teda zajtra. Dnes sa ešte môžu obrázky do súťaže pridávať

Ďakujem krásne, výhra dorazila, veľmi potešila :-) Želám všetko najlepšie!

Erika

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama