reklama

Malovanie na hrncek


reklama

Ahojte, vy ste tu zdatné. Vymyslela som si, že drahému ku narodeninám vyrobím hrnček, ale neviem ako. Vlastne len namaľovať vlastný motív. S akými farbami,aby to bolo, čo najlahsie?? Chcem biely hrnček, cierny text, cervene srdiecko.

Aby toho nebolo malo, chcem termochromicke farby, nenasla som na ziadnom slovenskom eshope.  aby text bol viditelny az po zaliati horucou tekutinou.

Mam nerealne predstavy?? Viete ma nasmerovat?? dakujem 


reklama


reklama

Komentáre

Dasa_, St, 12.07.2017 - 16:04

bežné farby na porcelán nie sú problém. Existujú nielen farby, ktoré sa nanášajú štetcom, ale aj také, ktoré sú vo fixe, teda sa s nimi jednoduchšie pracuje. Vypaľujú sa v bežnej rúre na pečenie. Mám doma tak namaľovaný hrček a používa sa bez problémov už asi 8 rokov. Len teda, umývame iba ručne.

Termochromické farby budeš asi musieť hľadať neikde v zahraničí. Aj s postupom na prácu. Ak zoženieš, bude fajn, keď sa prídeš pochváliť, celkom by ma to zaujímalo

ano,tie bezne som si uz popozerala...ale tie termocitlive akoby neexistovali...pritom mnoho eshopov ponuka, ze si mozes dat vyrobit takyto hrncek....no ale ja som ho chcela sama...aj na youtube e vela AJ navodov ako na to,len keby material bol

Dasa_, Št, 13.07.2017 - 10:50

ke´d máš návody, tak skús zistiť, jak sa tá farba volá. Aspoň značka. A potom hľadaj presne. Aj za cenu, že budeš musieť objednávať zo zahraničia.

mmch, až nemusím hľadať, skús pridať nejaký návod z youtube. Len odkaz. Celkom by ma to zaujímalo

https://www.youtube.com/watch?v=qoQcCvNJMZc ...po aj je o thermochromic powder /color ,,,, 

Dasa_, Pi, 14.07.2017 - 15:24

Farby na porcelán sú použité bežné, myslím, že aj túto značku dostaneš u nás bez problémov. Len potom je rozrobený ten prášok, presne thermochromic pigment a tým je maľovanie prekryté.

No a tento pigment - ke´d si dáš vyhľadávanie, tak amozon to istí :)

a ke´d dáš do vyhľadávača termochromický prášok možno nájdeš niečo aj bližšie :)

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama