reklama

Vyhrajte s Artmama.sk, zapojte sa do veľkonočnej súťaže


reklama

Pridajte na Artmama.sk od 8. marca 2018 do 3. apríla 2018 svoje fotografie s vlastnoručne vytvoreným dielom jarnej či veľkonočnej dekorácie, maľovaných vajíčok, pozdravu či aranžmánu do ktorejkoľvek z kategórií ako Obrázok a my vás za to odmeníme. 

Velka nocAutorka: Suri

Do súťaže budú zaradené aj príspevky z kategórie Postupy, ktoré budú obsahovať vlastnoručne vyhotovené výrobky.

Prečítajte si podrobné pravidlá súťaže

Pre desiatich vyžrebovaných výhercov sme pripravili balíčky pekných aj užitočných cien.

1.-5. miesto:

  • fotokniha od Empikfoto podľa vlastného zadania v hodnote 19.90 €
  • set na maľovanie pre deti Pelikan v hodnote 25 €

​6.- 10. miesto:

  • fotokniha od Empikfoto podľa vlastného zadania v hodnote 19.90 €

Pripomínajte si krásne chvíle vďaka fotoknihe

Fotokniha Na 10 z vás čaká výhra v podobe krásneho a praktického darčeka v hodnote 19,90€. Ide o fotoknihu s tvrdým a lesklým obalom od spoločnosti Empikfoto, vyrobenú z kriedového papiera, ktorej rozmery sú 20x30 cm. Fotokniha nie je iba album, ale je to nový spôsob prezentácie fotografií, vďaka ktorému budú vaše spomienky na svadobný deň, narodenie dieťaťa či úžasnú dovolenku, alebo veľa iných príležitostí, ktoré by ste si chceli pamätať, uchované v najlepšej podobe. Empikfoto poskytuje svoje služby – vyvolávanie snímok, tlač fotokníh a kalendárov a širokej škály personalizovaných produktov v podobe hrnčekov, tričiek, vankúšov atď. – prostredníctvom internetového obchodu a mobilnej aplikácie, ktorá umožňuje objednávať fotografické produkty. Viac na www.empikfoto.sk

Set na maľovanie pre deti Pelikan

Sada na malovanieBalíček obsahuje nielen štetce z jemných vlasov, ale aj vodové farby Pelikan K12, ktoré pozostávajú z beloby a 12 kvalitných vymeniteľných farieb. Vodovky vyrobené v Nemecku majú vysoký stupeň pigmentácie a farby sú aj jasné i odolné voči svetlu. Biely kryt je možné jednoducho odňať a použiť na miešanie farieb. Aby bolo maľovanie pre deti zábavou, balíček obsahuje doplnkovú nádobku na vodu v tvare slona, ktorú stačí zastrčiť pod farby a tvoriť veľdiela. 


reklama


reklama

Komentáre

Kamila, Pi, 30.03.2018 - 11:31

Sutazny obrazok treba pridat na stranku ako obrazok TU do vhodnej kategórie, alebo cez Pridaj obsah v cervenom riadkovom menu hore na stranke.

Kamila, Št, 05.04.2018 - 22:05

Ďakujeme všetkým, ktorí sa zapojili do našej veľkonočnej súťaže a podelili sa o svoje krásne  dekorácie. Tu sú vyžrebovaní výhercovia súťaže: 

1. - 5. miesto: Terka Kyselová, kytka, Maria15, Adri a apple

6. - 10. miesto: Kika.K, elenkaS, renkarenka, tetula.babula a ddulgerová

Srdečne blahoželáme. Pošlite nám prosím cez Kontakt svoju adresu a tel. číslo (v prípade doručenia ceny kurierom) Ďakujeme.

Adri, Po, 09.04.2018 - 09:30

Wau teším sa, zapájam sa do rôznych súťaží, ale zatiaľ som nič nevyhrala. Ďakujem, že to tentokrát vyšlo a blahoželám aj ostatným dievčatám.Srdce

Super, ďakujem veľmi pekne za výhru a hlavne za to, že ste založili túto stránku, pretože z nej čerpám veľa inšpirácie a každý deň sem nakuknem, čo je novéÚsmevVeľký úsmevSrdceSrdce

kytka, Po, 09.04.2018 - 15:42

Výhra ma veľmi teší, ďakujem autorkám za inšpiratívnu stránku, cez ktorú získavam námety a môžem sa podeliť aj so svojimi výrobkami.

apple, St, 25.04.2018 - 10:02

Veľmi pekne ďakujeme za výhru, už sa teším, až to chalani uvidia, potom pošleme fotky výtvorov Srdce

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama