reklama

Doplňujúce info k stretnutiu v Demänovskej doline jar 2018


reklama

Dievčatá, pridávam krátky súhrn k víkendovému stretnutiu:

Stretko bude bez programu, česť malým výnimkam, ideme relaxovať, stretnúť sa, debatovať ...  Úsmev V hoteli FIM je k dispozícii menší bazén, nezabudnite si pribaliť plavky, ak nemáte pobyt s procedúrami, predpokladám, že masáž alebo iné sa bude dať ešte objednať, pýtajte sa na recepcii ..

Ale voľajaké mini tvorenie vraj bude, smelo si môžete doniesť niečo malé na tvorenie aj vy. Úsmev 

Budeme však v  Nízkych Tatrách, Demänovskej doline, ktorá ponúka nespočetné množstvo možností, ako zmysluplne vyplniť čas, ak by ste sa náhodou nudili, ale hlavne chceli vypadnúť do prírody. Počasie nám sľubujú pekné, len ideme do hôr ta bude trošku chladnejšie, možno mokro, pribaľte si vhodnú obuv, krém na opaľovanie ....

Priamo nad hotelom sa po krátkej prechádzke do kopčeka, nachádza Demänovská jaskyňa slobody. (Časy vstupov: Tradičný okruh: 9:30, 11:00, 12:30, 14:00, Dlhý okruh 13:00) Ak ste ju ešte nevideli, skúste sa tam vybrať doobeda, kým tam nebude toľko ľudí.

Od hotela, alebo kúsok povedľa vedú dva či tri turistické chodníky,(Od Demänovskej jaskyne slobody na mape) treba sa pre istotu opýtať na recepcii, priamo odkiaľ. Po modrej značke sa dá dostať do Jasnej ku Vrbickému plesu cca za 1:45 hod, asi len mierne stúpanie, dole za 1:30 , aby by ste sa rozhodli pre dlhší výlet, skúste pri večeri nahlásiť balíčky, prípadne sa pýtajte  pri ubytovaní.

Po žltej značke, začína trošku ďalej (15 min. po zelenej či modrej) sa dá vybrať na vyhliadku Ostredok cca 1:25 hod, to bude asi viac stúpania, ale viete sa tam dostať aj z opačnej strany, ak by ste sa do Jasnej odviezli autom, autobusom ... Po zelenej značke sa za cca 45 minút dostanete na Lúčky.

A samozrejme, Jasná cca 3,5 km (autom, autobusom, pešo) od hotela, môžete pozrieť Vrbické pleso, alebo sa lanovkou vyviesť na Chopok a späť, neviem, ako je to tam hore s trasou na Ďumbier v tomto čase pre zdatnejších turistov.

Dievčatá nezabudnite doniesť niečo malé, ale milé čo poteší do tomboly, karnevalovú masku na témy zviera, alebo 20-30 roky a CD na sobotnú večernú párty, s voľajakým tanečným mixom, čím viac žánrov, tým lepšie. Aj voľačo menšie, väčšie, slané, sladké na chrúmanie v piatok večer, či na párty. 

Teším sa na vás. Úsmev


reklama


reklama

Komentáre

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama