reklama

Použitá priadza

Pridal/a ginocka69 dňa 21.04.2016 - 00:04

reklama

Pozdravujem vás ÚsmevChcem pekne poprosiť, kto by mal zvyšky priadze (vlny) na štrikovanie a háčkovanie, môže byť aj použitá a vypáraná, a neplánujete to už využiť, či by ste to nepodarovali kreatívnym žienkam v našom miestnom občanskom združení. Aj za poštovné ÚsmevVopred ďakujem.

Pekný deň prajem Úsmev To občianske združenie je u nás v obci Malé Straciny, okres Veľký Krtíš, ja som predseda Mrkám a nazbieralo sa zopár kreatívnych žienok, čo radi pletú, háčkujú a pod., tak som im chcela trošku pomôcť - tu je aj link na našu webovú stránku združenia, ak by ste chcela pozreť, no stránka je ešte stále v úprave tak nejaké foto tam aj chýba Slnko http://stracinskesrsne.webnode.sk/ .........a na ten mail som vám potom napísala komplet adresu - VĎAKA Srdce

Chcem sa, za celý náš ženský kolektív, veľmi pekne poďakovať za klbôčka. Dnes dorazili. Už sa tešíme na naše výtvory, ktoré poputujú zasa niekomu pre potešenie. Slnko(clap)

Kto by mal niaku nepotrbnu priadzu na hackovanie a strikovanie preOZ- zdrava dusa v povazskej bystrici budem vam vdacna.

reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama