reklama

háčkovaná kvetinka


reklama

http://www.artmama.sk/user/14019/images je tu taká bielo oranžova háčkovaná čapuška. by som strašne rada postup na kvetinky ....mal by niekto??
alebo na nejaké iné?
Ďakujem


reklama


reklama

Komentáre

krááááááááááásne linky len mať čas to všetko popozerať Veľký úsmev Veľký úsmev Veľký úsmev Áno Áno Áno

obuska, Pi, 15.06.2012 - 13:17

Sonaja, mám pocit že sa jedná o kvetinku na mojej čiapočke. Už som ju niekde popisovala - teda výrobu, ale v rýchlosti ti aspon tuto pomôžem :
uháčkuješ retiazku (cca 5 očiek), tú obháčkuješ husto krátkymi stlpikmi.
2. rad: urobís dlhé stlpiky (vždy dva) do každého druhého (prípadne tretieho očka), medzitým jednu dve retiazkové očká
3. rad - do medzierok nahusto naháčkuješ dlhé stlpiky
ked sa dostaneš na začiatok kruhu, urobíš 4-5 retiazkových a háčik zapichneš zo zadnej strany do polovičky oblúčika pevným očkom, zasa 4 - 5 retiazkových a do dalšieho oblúčika zozadu .. a takto ideš do konca kruhu. Vlastne si si vytvorila prípravu pre dalšie oblúčiky - takže teraz ideš robiť oblúčiky a začínaš krátky stĺpik, dva dlhé, dva s dvojitým nahodením, dva dlhé, dva krátke - a to máš spodný lupienok kvetinky, --- takto môžeš robiť niekolkokrát vrstvenú kvetinku. Keby ti nebolo čosi jasné, chystám sa to nafotiť, aj ked návodov na nete, ako kukám jamajkin príspevok je kopeeeec.
Držím palčoky Úsmev
Objímam

sonaja, So, 16.06.2012 - 10:38

ďakujem veľmi pene , no budem musieť popozerať všetky návody a vybrať si ľahšiu. háčkujem len týždeň Úsmev a viem tak očko krátky dlhý stlpik a viac krát nahodený dlhý stlpik - teda ak sa to takvolá :-ň , ale už mam čapinu za sebou Úsmev))))))))))))))))ňň musím hodiť foto

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama