reklama

Hľadáme originálne aj tradičné veľkonočné dekorácie. Zapojte sa do súťaže


reklama

Veľká noc sa blíži a vy tvoríte nádherné dekorácie už teraz. Vieme, že vám tvorenie robí radosť a aj bez toho, aby sme vám usporiadali súťaž, vieme, že aj tak by ste svojim rukám pokoj nedali. Aby sme vám priniesli ešte kúsok radosti navyše, rozhodli sme sa usporiadať súťaž Hľadáme originálne aj tradičné veľkonočné dekorácie.

Každý, kto pridá do kategórie Veľkonočné dekorácie na Artmama.sk obrázok veľkonočného dielka od 8. marca do 8. apríla, bude zaradený do žrebovania o ceny.

Čo môžete vyhrať
2x poukážka v hodnote 25 € na nákup na www.tvorime.sk

3x dámska fitnes taška

+ tri klasické romány:

Búrlivé výšiny od Emily Brontëovej

Dracula od Brama Stokera

Izba s vyhliadkou od Edwarda M. Forstera

Štatút súťaže s názvom Hľadáme originálne aj tradičné veľkonočné dekorácie

Usporiadateľom súťaže je spoločnosť Petit Press, a. s., Lazaretská 12, 814 64 Bratislava, IČO: 35790253, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, odd.: Sa, vl. č.: 2471.

Partnerom súťaže je Softax s.r.o., Moyzesova 816/101-1, Považská Bystrica
017 01, DIČ: 36015270, zapísaná v Obchodnom registri Obchodného registra Okresného súdu Trenčín, Vložka č. 3599/R.

Súťaž sa spravuje výlučne týmito pravidlami:

1. Súťaž bude prebiehať od 8. marca 2015 do 8. apríla 2015 na webe Artmama.sk.
V súťaži vyžrebujeme spolu 8 výhercov.

2. Do žrebovania bude zaradený každý registrovaný používateľ, ktorý počas trvania súťaže pridá na webe Artmama.sk do kategórie Veľkonočné dekorácie aspoň jednu fotografiu vlastnoručne vyrobeného diela na tému Veľká noc.

3. Používateľ sa môže do súťaže zapojiť aj viacerými fotografiami. Každá fotografia však musí zobrazovať iné dielo. Do súťaže nie je možné prihlásiť viacero fotografií jedného diela.

4. Výhercov budeme žrebovať 9. apríla 2015, mená výhercov (prezývky použité pri registrácii) uverejníme najneskôr 10. apríla 2015 v komentároch pod týmto štatútom.

5. Zoznam cien pre výhercov súťaže: 2x poukážka v hodnote 25 € na nákup na www.tvorime.sk, 3x dámska fitnes taška, tri klasické romány: Búrlivé výšiny od Emily Brontëovej, Dracula od Brama Stokera, Izba s vyhliadkou od Edwarda M. Forstera.

6. Ceny výhercom doručí partner súťaže – organizátor súťaže vydavateľstvo Petit Press, a.s. Víťazov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailovej adresy uvedenej pri registrácii na Artmama.sk. Na základne výzvy nám výherca pošle svoje meno a adresu. Údaje budú použité výhradne na doručenie výhry.

7. V prípade, že výherca do 10 pracovných dní nezareaguje na výzvu, jeho cena prepadá inému náhodne vyžrebovanému súťažiacemu.

8. Účastník zapojením sa do tejto súťaže dáva jej usporiadateľovi v zmysle zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v platnom znení súhlas na spracovanie svojich osobných údajov na potreby tejto súťaže (evidencia výhercov z dôvodu odovzdania výhry).


reklama


reklama

Komentáre

...aj by som sa zúčastnila - ale ako pošlem obrázok? Som počítačový začiatočník - samouk, dolné vysvetlivky mi nič nehovoria. Pomôže niekto - ale nie odborne...
Ďakujem.

... po menšom nachladnutí som znovu tu a tak ďakujem za link. Neviem či to zvládnem...samouk v sedemdesiatke nieje až taká balada... Chichocem sa

Dasa_, Po, 16.03.2015 - 21:34

ak ti to nepôjde, tak mi mozes obrazok poslat na mail - zmensim ti ho a potom ho mozes pripnut

... po menšom nachladnutí som znovu tu a tak ďakujem za link. Neviem či to zvládnem...samouk v sedemdesiatke nieje až taká balada... Chichocem sa

dievca,potrebujem strih na dracika (30-40cm na vysku),poradite mi dakujem

Mám otázočku:
Takže foto dielka mám zaradiť do kategórii " veľkonočné dekorácie " ? Ja som umiestnila do "súťaž - Veľká Noc . Môžem zmeniť kategóriu ? Môžem znova uvrejniť aj to ? Ráta sa do súťaže ? Ďakujem za odpoveď a trpezlivosť. Úsmev

Dasa_, Pi, 10.04.2015 - 17:53

V súťaži bolo uverejnených celkom 369 fotografii v dvoch kategoriach - Veľkonočné tvorenie a Súťaž Veľká noc. Pri losovaní cien sme brali do úvahy obe kategórie.
A teraz už málo slov a poďme k výsledkom:

Vierak získava
poukážku v hodnote 25 € na nákup na www.tvorime.sk

Dj111 ziskava
poukážku v hodnote 25 € na nákup na www.tvorime.sk

vava73
získava dámsku fitnes tašku

enWia
získava dámsku fitnes tašku

SURI
získava dámsku fitnes tašku

kytka od nás dostane
knihu Búrlivé výšiny od Emily Brontëovej

Maria15od nás dostane
knihu Dracula od Brama Stokera

lenqa88 od nás dostane
knihu Izba s vyhliadkou od Edwarda M. Forstera

Blahoželanie samozrejme patrí všetkým zúčastneným Kvietok Kvietok

Víťazov budeme priebežne kontaktovať, prípadne môžu poslať svoju adresu cez vnútornú poštu aj hneď.

obuska, Pi, 10.04.2015 - 18:39

Gratulujem, pekné ceny pekným výtvorom Úsmev Niektoré víťazky som si v duchu aj tipla Úsmev A vlastne všetky diela sú nádherné, lebo je v nich kus srdiečka, však? Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Objímam

ela.b, Ne, 12.04.2015 - 14:39

gratulujem všetkým výhercom za krásne práce Tlieskam Tlieskam Áno Áno Torta

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama