reklama

poďakovanie účastníkom Swapu dobrej vôle 3


reklama

Z celého srdca Vám ďakujem za splnenie úloh v mojom swape / verím že Evka swap trošku oneskorene dostala a priloží aj foto/. Swapy boli také úžasné že ma dojímali k slzám, boli variabilné a bohaté - tak nejako som si predstavovala swap dobrej vôle.

Všetkým Vám naozaj ešte raz ďakujem a vyhlásim povianočný swap dobrej vôle a verím že sa prihlásite a snáď aj nové sa prihlásia.

Spríjemnili sme si Vianoce darčekmi ktoré verím že potešili a ak nie nás tak máme možnosť darovať, lebo všetko bolo krásne.SrdceBozkávamObjímam(clap)(clap)(clap)


reklama


reklama

Komentáre

Aj my dakujeme, ze ste swap zorganizovala.. ano swapiky boli krasne a urcite potesili..

Ďakujem za reakciu, už som si myslela že to ani nikto neprečíta a ten nezáujem o swap aj zo strany swaperiek ma dosť mrzel.

Ja som si uz davnejsie vsimla, ze sa znizil pohyb na tejto stranke.. neviem co sa deje, kam sa stratili zenicky..kedysi tu bol veru vacsi frmol..

Nuž to áno, teraz je vidieť ten rozdiel, je súťaž a tak hala bala len nech mnoho obrázkov sa pridá ale je to nejaké cudzie, neosobné - predtým sme s tým žili a poznali sme čo kto robí a boli zvedaví čo ma nové. No čas nezastavíš, všetci sa presťahovali na sociálne siete do skupín a pod.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama