reklama

Darujme sladké Vianoce - Košice a okolie


reklama

Darujme sladké Vianoce ľuďom bez domova! Aj vďaka  nášmu spoločnému projektu, ktorý organizovala Aramana, som mala tú česť zoznámiť sa s úžasným a pritom veľmi skromným človekom, otcom Gombitom. Podarilo sa mu vybudovať centrum Oáza, útulok a nocľaháreň pre chudobných, ktoré poskytuje pomoc ľuďom v tiesni.

Prispejme  aj my svojou troškou k tomu aby ľudia bez domova, ktorí nájdu v tomto centre útočisko, mali krajšie Vianoce. Okrem sladkých koláčikov na vianočný stôl, by v centre uvítali, akékoľvek staršie posteľné prádlo, (aj s dierkami), deky, pánsku spodnú bielizeň, zimnú obuv. Na bežné oblečenie mávajú pravidelných darcov.

Aj keď zvyknem piecť vianočné pečivo po večeroch celý týždeň, je to málo, pretože v centre poskytujú pomoc, veľmi veľa ľudom, v rôznych rozpoloženiach ...

Dievčatá, kto sa ku mne pridá? Jednou várkou suchých koláčikov, posteľným oblečením, ktoré vám už roky stojí nepoužité v skrini, alebo, ktoré už dosluhuje, staršou dekou ...., alebo aj čajjmi, trvanlivými potravinami ... Denne som v Košiciach, týždeň pred Vianocami sa s vami viem stretnúť, na niektorom zo šikovnejších parkovísk a prevziať, čo treba, aby som to posunula do centra. Dievčatá, ochotné pomôcť, ozvite sa mi tu v komentári, mailom, na FB, pošlem vám telefonický kontakt na seba, aby sme sa vedeli spojiť.

Dievčatá, ktoré ste z iných kútov Slovenska, skúste nájsť podobné centrum vo vašom okolí, alebo krízové centrum pre ženy ..., zavolajte tam, zistíte čím môžete pomôcť.


reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama