reklama

Dnes máme narodeniny !!!!!!!

Dasa_ , 08.03.2018 - 08:32

reklama

Už nie sme malé deti. 

Práve dnes máme 11 rokov.

Bežné detské choroby sú za nami. Prežili sme ich.

Vstupujeme do puberty. Ja viem, nie je to jednoduché obdobie. Ale krásne. Predstavte si, čo všetko úžasné nás čaká. Možno sa trochu zmení náš výzor. Niekde niečo pribudne, niekde bude toho zase menej.

Artmama je naše spoločné dielo. Lebo darmo by bola stránka, keby neboli úžasné príspevky. A veru, za tých 11 rokov tých príspevkov bolo fakt veľa.

Spomínate si na mnohé obdobia, ktorými sme prešli? Ako sme všetky robili tašky skladané z papierových obdĺžničkov? Plietli košíčky? Skladali kvietky z papiera? Robili žirafy zo slaného cesta? Vyrábali vianočné ozdoby ako nešitý patchwork? Učili sa robiť madeirové vajíčka? Alebo sa zoznamovali s tajomstvami fima či hľadali schémy na korálikové náušnice? A čo také servítkovanie, drôtovanie alebo maľovanie na hodváb? Odvážne dievčatá sa začali ručnej tvorbe venovať aj profesionálne. Najúspešnejšie sa tým dokážu aj živiť.

Zoznámili sme sa snáď aj so stovkou rôznych postupov. A stále je čo ukázať, naučiť sa. Stále je v čom zlepšovať sa. Alebo len obyčajne relaxovať

Tak si navzájom zaželajme, aby ten náš ďalší spoločný rok bol o úžasných nápadoch, ktoré nám spríjemnia naše voľné chvíle. O super ľuďoch, s ktorými si máme čo povedať. Aj keď len virtuálne. O výzvach, ktoré sú pred nami.

A na záver malé prekvapenie - už čoskoro bude vyhlásená ďalšia súťaž o veľmi zaujímavé ceny. Tak nás pozorne sledujte, aby ste sa včas dozvedeli podrobnosti.

 


reklama


reklama

Komentáre

Kamila, Št, 08.03.2018 - 11:23

Dáša, ďakujem za krásne spomienky.  ÚsmevDievčatá a tvoriví muži prajem vám veľa krásných nápadov, šikovné ruky a mnoho šťastných ľudí, ktorých potešia vaše dielka. 

Matty, Št, 08.03.2018 - 14:11
Gratulujem som tu 9rokov a 6mesiacov aj to je už čas pomenilo sa to tu a trošku aj pozastavilo nakolko su tu už aj ine zdroje kedysi to tu viac žilo super že tato stranka stale funguje.Prajem ešte vela dobreho Matty

Gratulujem a Daška ďakujem za krásne spomienky.Presne ako píšeš všetky tie techniky som si vyskúšala niektoré viac iné menej.Som tu už 9 rokov,začiatky boli krásne vznikali tu nové priateľstvá,nie len virtuálne.Teraz sem už chodím pomenej, ale s kamaratkami z Artmami sa stretávame pravidelne pri tvorivých stretkákách dodnes.

apple, Po, 12.03.2018 - 09:43

všetúčko najlepšie artmame, nech je stále krásne tvorivá a inšpiratívna Srdce

dlhšie som tu nebola, bola som v kúpeľoch, tak dodatočne chcem zagratulovať Artmamke a popriať jej do ďalšieho obdobia ešte viac autorských prác a tiež vďačných obdivovateľov. Ste jedineční! Ďakujem za túto stránku adminkeSrdceKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietok

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama