reklama

kde kúpiť vlnu?


reklama

Prosím, poradte mi nejaké dobré internetové stránky, kde sa dá objednať vlna alebo priadza. V Dubnici zrušili výborný obchodíkPlačem a na okolí nič nie je.


reklama


reklama

Komentáre

v Trenčíne v Paffe,v bývalom Priore a v Banovciach v centreSlnko

tá v Bánovciach v centre vyhorela, ale budú ju otvárať, pracuje sa tam Slnko Kvietok Slnko

ten obchod síce v DCA skončil /ak myslím na ten istý/,ale predajňu majú v Púchove a budú otvárať v Žiline.Choď na www.levik.sk a máš tam aj tel.a oni to pošlú na dobierku.

ak si z Dubnice pozri galanterku na križovatke smerom k Lidlu, pod vežiakom, kedzsi bola vedla slov. sporiteľna. su celkom slusne zasobeníÚsmev

Simca, Po, 18.01.2010 - 00:26

Ja objednavam z Trencianskych Bohuslavic-- BPT zavod. Reaguju na mail alebo t.c., poslu vzorkovnik a uz si staci vybrat. Maju hlavne najzakladnejsie farbyÁno

tuskat, Po, 24.01.2011 - 13:56

Ak mate zaujem o vlnu, mozem Vam ponuknut novu vlnu alebo bavlnenu priadzu, velmi lacno (100 g/0,50 €). Likvidujeme zasoby po svokre a je toho velmi vela. Ak mate zaujem, poslem Vam na mail fotky aj zoznam s gramazou. Najlepsie osobny odber vo Zvolene, ale mozem poslat aj postou. Ponuka plati aj pre ostatne maminy. Dakujem Katarina

Tuskat, máte tu už rok starú ponuku, chcem sa spýtať, či ešte ponúkate vlnu na predaj, mala by som záujem.

Ahojte šikovníci,len by som sa chcela opýtať ,či mi vie niekto poradiť ohľadom pletacieho stroja,ktorý som dostala od kamošky,ale nemám s tým žiadne skúsenosti,bola by som rada,keby mi niekto poradil,ako mám začať,ako tam dať nitky,nejaké video o postupe by bolo fajn.Môj email je benova.janka@azet.sk.
Ďakujem Slnko

dobrý deň , zháňam dodávateľa vlny pre zákazkovú predajňu , nepoznáte niekoho v Bratislave? Bolo mi doporučený dopytový systém na webe , máte s tým niekto skúsenosť ?

Obchod www.klbkovlny.sk na ktory odkazuje dasa je prerobeny. Je to tam ovela prehladnesie. Vzdy tam mali privela druhov vlny, som sa v tom stracala. Kazdopadne odporucam :)

Fanco, Ut, 17.05.2016 - 14:38

Žienky, ak budete mať záujem, otvorila som nový internetový obchod s priadzami na pletenie, háčkovanie a plstenie od firmy DROPS. Nájdete ho na eshop.zienkadomaca.sk. V prípade potreby som k dispozícii a rada poradím. :-)

Žienka domáca alias Maja

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama