slamený venček ako podklad-upečené aj surové cestoviny rôzneho druhu

Komentáre
nádherné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
perfektný nápad
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
wwaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
paráááááááááááááda
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásne
a prosím ťa ako alebo lepšie "opýtané" čím si tie cestoviny lepila?
a aj lakovala? a ešte jedna otázka pre takých nezainterasovaných ako ja,a že prečo pečené
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem vám všetkým "šikulkám" za pochvalu
/len foto nabudúce bude ostrejšie-kvôli detailom/.tento nápad som odkukala z tejto "skvelej" stránky a budem pokračovať,lebo naozaj tu nájdete "dielka" vyrážajúce dych / a proste to človeka zláka vyskúšať to/
. odkaz pre ANAJO:cestoviny som lepila tavnou pištoľou,lebo disperzné lepidlo mi nedržalo/lakovať som nelakovala-je to aj bez lakovania "na zjedenie"
.a prečo pečené??!! majú peknú farbu a je to krajší kontrast s nepečenými/podľa môjho názoru/.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vďaka , toť som si to aj o tom pečení myslela,len som nebola istá, či naozaj a to lepenie
tavnou pištoľou, že auu, ja sa vždy popálim,asi s tým neviem dobre lepiť, tak paráda, venček budem len obdivovať na tvojej fotke
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásne talianske
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
paradne!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádherný
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem pekne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dobrý nápad
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
veľmi pekné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
veľmi efektné
