reklama

macina


reklama

Ahojte kocky.Pekavam chlieb v domacej pekarni.Vzdy ked ho vyberiem von a zacnem ho krajat tak sa zacne strasne mrvyt.Co mam dat do cesta aby sa pri krajani nemrvyl? Poradite? piste prosim na moju e-mailovu schranku m.zahorcova@centrum.sk vopred vam dakujem a zelam vsetko dobre do noveho roka 2009.


reklama


reklama

Komentáre

annie, Pi, 09.01.2009 - 19:47

ja tiež stále pečiem chlieb a ešte nikdy sa mi nemrvil, takže tomu nerozumiem Smútok zvyknem používať tie zmesi na pečenie, alebo používam aj klasické recepty, ak máš záujem, môžem ti poslať recept na môj domáci chlieb, ktorý už roky pečiem...ahoj Úsmev

prucku, Pi, 09.01.2009 - 20:20

asi by sa nemal krajat horuci chlieb..ja davam zemiak vareny...Kvietok

LadyS, Pi, 09.01.2009 - 21:37

mne sa niekedy mrvi,niekedy nie..mam pocit,ze niekedy je suchsi,niekedy vlhkejsi,aj ked neviem preco-stale robim jeden recept,iba ak by som priliala viac vody Chichocem sa

ja keď pečiem klasický chlieb v elektrickej rúre najradšej používam kyslé mlieko,múku tak na pol hladkú aj polohrubú ,pridám aj nejaké koreniny alebo zelinky a chlebík je fantastický

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama