Ahoj :) No ja cesto veru hodinu nemiesim... miesam ho kym sa neodlepi od hrnca.V miesaci na cesto som to este neskusala lebo ho nemam :) Musi byt tuhsie ale tvarovatelne a susit sa moze aj v rure aj volne.Ja si ho presusim v trube pri sto stupnoch asi hodinu... potom vypnem a o hodinku zopakujem znova v trube a potom ho povykladam na radiator a tam ho necham par dni.Potom malujem a lakujem :) Ale myslim ze su tu aj skusenejsie baby a este nieco poradia nie len tebe ale aj mne :)))) Tak pekny den a tvoriveho ducha :) Ala
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte,práve som našla túto stránku a neviem sa vynadívať na tie úžasné dielka všeho druhu,ale najviac ma zaujalo nejaké ,že slané cesto,recept som tu už vyčítala,ale ešte pár nejasností mám,môžte mi prosííím poradiť???Takže ,musí sa cesto miesiť hodinu?Môže sa vymiesiť v miešači na cesto? Akú musí mať konzistenciu? Ako sa suší,volne alebo v trúbe?Vela otázok naraz však,ale snád sa najde jedna dobrá duša,ktorá mi poradí,prosííím,prosíím.Dakujem.Monika