- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
výroba gleja
reklama
reklama
Komentáre
Múku alebo škrob (kukuričný, zemiakový - maizena) rozmiešaš v studenej vode. Použila som hladkú múku za lyžicu a vodu som dala, by očko, aby to po uvarení malo konzistenciu hustejšieho pudingu. Robila som aj z maizeny - to je jedno, či kukuričná, či zemiaková - vymiešala som to tiež na hustejší puding. Oba lepia fantasticky. Vždy si urob len toľko, koľko spotrebuješ, napr do večera - v ten deň. Na druhý deň to už nelepí tak dobre. Cukor netreba, lepok je dobré lepidlo
Lepím týmto starým dobrým lepom hlavne na sklo. Vynikajúco drží
PS: klej je po rusky lepidlo
Nech sa darí ...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem,skúsim to a ak nespotrebuje tak spapáme, keď je to ako puding (giggle
)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dobrú chuť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Návody
reklama
reklama
Na ruskej stránke mastera som videla ako na rôzne lepenie z papiera používajú glej. Ako som pochopila, varia vodu s múkou. Ale v akom pomere a akú múku používajú som nepochopila.
Máte niektorá s výrobou gleju skúsenosť?