Komentáre
Perníčky po upečení natieram veľmi dobre rozmiešanym vajíčkom /v pohári od Tupperware, alebo obyč. fľaščičke od majonézy: zatvorím a trepem, kým nie je vajce ako voda/ a prifarbujem červenou potravinárskou farbou. Aby bol povrch ešte krajší a lesklejší nedávam celý bielok, alebo dám 2 žĺtky a jeden bielok. Bielok potom použijem na polevu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Veľmi pekne ďakujem za radu takto podobne som to už aj ja skúšala ale výsledok bol mizerný To znamená že ked tebe vznikla taká nádhera niekde som robila chybu. Nezostáva nič iné len skúšať ďalej.
Vďaka.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak toto už ani nie je perníček, ale šperk, skvostné...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj Iva, ďakujem za pochvalu, ale ja vždy hovorím, že ja za to nemôžem, že tie moje perníčky sú také aké sú, môže za to Ten nad nami, že mi dal taký dar, som len nástroj v Jeho rukách.
Aj Elenke ďakujem za pochvalu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádherné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vaneska, ty máš teda šikovné ruky, nádhera!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
trpezlivosti a precíznosti
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prekrásne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem Vás všetkým za pochvalu, tá vždy poteší.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prekrasne , prave umelecke dielo. Ako docielit to tenke mriezkovanie a velku, bielu hladku plochu?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Sladka krasa,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jedným slovom úžasné


Ak môžeš prezradíš ako získaš taký pekný lesklý červenkastý povrch?