Konečne som sa odhodlala ku vlastnému marcipánu

Komentáre
Ďakujem Katka Dala som 150g sušeného mlieka, 150g preosiateho cukru, lyžicu oleja, lyžicu medu, pár kvapiek mandľovej arómy(podľa chuti) a vodu podľa potreby aby to bolo ako plastelína.No a jasne potravinárske farby, ja som mala tekuté. Vaľkáš na kukuričnom škrobe, lebo sa to strašne lepí. Tie okraje som robila s vykrajovátkom- vyzerá ako rožok. Viac toho určite nájdeš na www.tortyodmamy.sk Joj a zabudla som napísať, že sa mi toho marcipánu kopu zvýšilo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujééém. Odložím recept a ak sa v októbri podarí, pridám na artmamu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
NADHERNA ROZKOSNA
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vďaka dcérka miluje včielku Maju, ak som jej urobila aspoň takýto pokus o včielku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
chutnucka.dcerke vsetko naj...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujeme
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj Veroniqua, tá torta je roztomilá!

Ako robíš marcipán - môžeš dodať recept?
A ako si z neho vyrobila tú hornú žltozelenú "placku", že má také tvary? Farbila si asi potravinárskymi farbami?
Dcéra bude mať v októbri 4 roky, tak sa rada nechám inšpirovať.
Ďakujem.