ja modelujem na papieri na pečenie a potom si to pomaly pretiahnem na opačnú stranu plechu,suším v rúre na 50 stupňoch asi hodinu a potom dosuším na radiatore.Prvý výrobok som sušila na lopári na radiátore,prilepil sa a musela som ho vyhodiť.Ani na mikroténe to neni dobré,lebo odspodu sa ti to neusuší,aj to som skúšala a skončilo to vkoši.Papier na pečenie a rúra sú najlepšie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Veľmi pekne prosím o radu šikovné dievčatá ktoré modelujú zo slaného cesta, ako postupujú keď je hotový výrobok -na drevenej podložke, ako ho prenášajú aby sa tvar nedeformoval,alebo nepraskok.Mám ho podložiť /hneď modelovať/ na mikroténový sáčik a dať sušiť na radiátor,alebo ako? Prosím poraďte.Ďakujem.