reklama

Parádnica s kabelkou :o)

Pridal/a Tekuna dňa 23.07.2009 - 08:11

Slané cesto, lakované Kvietok

Parádnica s kabelkou :o), Modelovanie, Tekuna, 1

reklama


reklama

Komentáre

ssona, Št, 23.07.2009 - 09:21

Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam fantastikušÁno Áno Áno Áno Áno , krásne si ich spravila....a vidím, že farby sa ešte bojiíšChichocem sa kabelku takú perfišnú môžeš aj mne ušúľaťChichocem sa

Tekuna, Št, 23.07.2009 - 13:49

bojím, bojím Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa ale ako počítam svoj čas, tak do nedele sa dostanem aj k farbe Bozkávam Bozkávam a kabelky šijem tak nemám problém Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Bozkávam Bozkávam Bozkávam

Carmen, Št, 23.07.2009 - 16:04

Jednoducho prekrasne, dokonale,profesionalne a umelecke dielo.Prekvapenie Prekvapenie Prekvapenie Prekvapenie Prekvapenie Prekvapenie Prekvapenie Prekvapenie Prekvapenie Prekvapenie Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok

jeryka, Pi, 24.07.2009 - 23:33

úúúúúžasnááááá!!!Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam alenka, aj ty máš to cesto pri výrobe také makké? a dáš si to najprv obschnúť a potom upiecť, alebo to pečieš hneď a na kolko stupňov?ja viem,veľa otázok,ale bojím sa,že ked to prenesiem hneď na plech tak to zdeformujem.Hambím sa

Tekuna, So, 25.07.2009 - 09:38

Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce ja prisýpam postupne do cesta viac múky aby bolo pevnejšie, lebo mi to ako keby skĺzavalo keď som dala napr. rukáv na základ anjelika,alebo niekedy sa mi roztiekla aj hlava Chichocem sa tak pridávam toľko múky aby bolo pevnejšie. Formujem priamo na plechu Mrkám Dám si papier na pečenie na plech a ukladám naň aby sa mi to nepokazilo Mrkám Piecť dávam podľa toho kedy dorobím, napr. včera som dorobila asi okolo 1h rána ( Chichocem sa teda už dnes) a piecť som dala keď som vstala Mrkám Ale ak si naplním plechy cez deň a viem, že sa mi stihnú upiecť pokiaľ idem spať tak dávam hneď po vyrobení Mrkám Pečiem hodinu a 1/2 na 100°C a potom na 1/2 hodiny dám na 130 - 150°C podľa toho aké hrubé mám výrobky Mrkám Dúfam, že som pomohla a napísala som to zrozumiteľne - niekedy vysvetľujem ako tatar Váľam sa od smiechu po podlahe

jeryka, So, 25.07.2009 - 11:15

Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Alenka si naozaj zlatíčko!!!Bozkávam ďakujem, moc mi to pomohlo,pretože nikde som to nenašla. veeeľmi sa teším na tie tvoje patinované.Slnko

Tekuna, So, 25.07.2009 - 20:32

Plačem Plačem Plačem Plačem Plačem Plačem nejde mi to, skúsila som to na tých mačičkách a nič Plačem Plačem neviem kde som urobila chybu Plačem Plačem


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama