reklama

Robila som sušené paradajky

Pridal/a AtaArt dňa 13.07.2012 - 19:21

paradajky prekroj na polovice,daj ich prekrojenou stranou hore na plechy/na papier na pečenie/,posoľ ich a šup do trúby na 150 stupňov na 40 min,potom stiahni trúbu na 60 stupnov nechaj pootvorené dvierka /odparovanie vody/.....alebo ich prelož do sušičky a suš.Dobré sú vtedy keď sú už skoro suché,u neviteká žiadna tekutina /nesmú sa usušiť celkom !!!!!/.Na spodok pohára si dáme olivový olej,nakladieme na husto paradajky sušené,na to bazalka,petržlenova vňať,čili,korenie štyroch farieb paradajky cesnak......dobre zaliať olejom olivovým,aby neostal vo fľaši vzduch....zatvoriť fľaše a šup do chladničky aspoň na 3 týždne.Potom ich máme stále v chladničke.Výborné na maslový chlebík,cestoviny......Olej vychosníme na varenie.Vlani som to skúsila prvý krát.....fajnová mňamka....no a teraz už mi paradajky krásne zrejú takže nakladám Slnko

Robila som sušené paradajky, Aranžovanie, AtaArt, 1

reklama


reklama

Komentáre

aranžmán veľmi pekný, Tlieskam Tlieskam Áno a prezradíš aj postup na tú dobrotu v pohári? ... vyzerá to mňamkovo Vyplazený jazyk

viera, So, 14.07.2012 - 02:12

mňááááááááááááááááááááááááááááááám Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Bozkávam

pukpuk, So, 14.07.2012 - 08:31

mňamky, mňamky, to musí byť dobrota, aj tá dekorácia je super Áno Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam

Ericka136 (bez overenia), So, 14.07.2012 - 09:55

Mňaaaaaaaaaam, vyzerá to mňamkovo, ďakujem za receptík... Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam

tony, So, 14.07.2012 - 23:48

vyzera to super a ja prave rozmyslam, ze co s dozretymi rajcatmi, lebo leco u nas moc nejde, s kecupom sa mi babrat nechce, pretlak minam malo, lebo maly nema rad rajcinovu polievku, ale toto by nam mohlo chutit, zajtra skusim, vdaka Áno Bozkávam Úsmev

Martuška, tak si ma napašmala. Rajčiny začínajú zrieť a už viem akú mňamku si urobíme! Teším sa a potom dám vedieť, ako nám to chutilo.Vyzerá to v pohári veľmi pekne. Áno Áno Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam

MagdaV, Ne, 15.07.2012 - 12:10

Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce ďakujem za recept Martuška, paradajky vyzerajú super a určite sú aj veľká lahôdka pre maškrtníkov. Vyskúšam ich tiež!!

Ja som ich vlani tiez robila. Mala som take tie masite rajciny, obsahuju menej vody, ale aj tak som ich viac vysusila. Dochucovala som solou, provensalskymi bylinkami, lisovanym cesnakom, bazalkou, rozmarinom a salviou. A do dvoch poharov som dala aj chilli papricku.
S chilli aj bez boli fantasticke. Ja ich mam rada aj na tousty - pokvapkam olejom z nich a nakrajam navrch rajcinky aj s bylinkami (okrem rozmarinu a salvie - tie vyhadzujem).
Na pizzu a cestoviny, do roznych salatov - uplne mnamkove.
Vrelo doporucujem.
Tlieskam Tlieskam Tlieskam

viera, Št, 19.07.2012 - 00:11

čistá provokációóóó´....musím sa ja vychocholiť na Miletičku po rajčinky!!!
Marti, v tých pohároch to vyzerá božsky Úsmev

vyzerá to fantasticky a môže to tak aj chutiť, musím vyskúšať Áno Áno Tlieskam Tlieskam Prekvapenie Prekvapenie Prekvapenie


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama